Followers

Saturday, November 14, 2015

Pops Eatery

Semalam adalah harijadi Aunty Dila yang ke 32tahun.Memandangkan semalam Aunty Dila cuti jadi harini kami celebrate birthday Aunty Dila kat Pops Eatery Wangsa Maju.

 Pops Eatery terletak di sebelah Wangsa Walk dekat Burger Kings.

Mujur kami datang awal sebelum lunch hour kalau tak mesti takde tempat nak duduk lagi.Mereka tak terima reservation ye..Sape datang dulu dia dapat tempat duduk =)

Banyak menu best dengan harga sangat berpatutan kat sini.Style kat sini macam restoran fastfood lain,order dan bayar dulu baru dapat makanan.

Antara menu best mereka yang kami cuba:-
Waktu lunch sekitar pukul 1-2pm restoran fullhouse tapi respect kat servis dorang.Superpantas!Sekejap je makanan sampai.

Ayen & The Burgers...patty semua menggunakan aussie beef.

Omak-omak asyik pose je..Suasana restoran santai je.

Naza makan "the ultimate" burger dari daging aussie+bacon beef(daging lembu ye bkn dagijg oink oink ye) +cheese+sayur segar....nyum..nyum..

Tengok Aunty Dila kat tengah tu bukan main happy..

Pose depan restoran sebelum balik.


(psstt cik abg speky yang jaga kaunter cuba senyum sket ye..muka ada sket ketat dan tak mesra alam.Kami datang nak makan bukan nak ngorat awak..Kami semua dah level omak-omak jo nih...Kalau dengan anak dara bukan main senyum awak ye..hahahaha.saya bayar pun cik abang tak ucap terima kasih =)peace yo!)

Anyway, HAPPY BIRTHDAY AUNTY DILA,SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR DIMURAHKAN REZEKI & GORGEOUS SELALU.LOVE YOU

1 comment:

Athirah Zain said...

sedapnya...
nanti kena try ni,hehe