Followers

Monday, November 30, 2015

BBQ Chicken Malaysia

Sabtu lepas Naza, adik ipar dan biras merayau kat Setapak Sentral.
Dah penat merayau kami singgah makan BBQ Chicken Malaysia, restoran yang menyediakan masakan korea.

Apa yang best kat sini? Kat menu diatas ada 11 jenis masakan ayam yang korang boleh try.

Selain ayam ada je nasi goreng,pasta,pizza,salad, tortila dan macam-macam lagi.

Suasana dalam restoran.Santai je..Kami duduk dalam je sebab ada aircond.

Suasana kat luar.Boleh makan atas tuktuk tu kalau korang mau..

Air aku, ntah apa nama dia lupa plak..Soda+Sunquick.

Sous l-Vide Chicken Nasi Goreng.Nana punya...

Kimchi Deopbap.Nasi+Chicken Charbroiled+Kimchi.Pestime Naza makan kimchi.Selalu tengok pelakon-pelakon drama korea makan cam sedap je, bila try oklah not bad.Jeruk kobis je pun, macam makan asam pedas sayur asin je..hehhehe

Sous-Vide Chicken Steak.Mike punya.

Naza tak berkesempatan nak makan Gangjeong Chicken.Dengar cite best giler..Nextime je...

Senang-senang korang boleh skodeng ig,fb dan website dorang kat atas.

8 comments:

Media Sensasi said...

Macam menarik je.. mohon belanja ye tuan tanah

Athirah Zain said...

nyummm nyummm,,, ayam bbq tu,, pergh,,haha

Yana Libra said...

baru tauuu...mcm menarikk je ni :)

Kira Sakura said...

nampak menyelerakan haaaa. macam ni boleh la makan. kalau sushi tak boleh nak telan hihihihi

Naza Raman said...

Hahaha sushi kalo dengan telur atau jagung2 oklah..tp kalo dengan telur ikan,ikan mentah2 tu memang taklah...

Naza Raman said...

Hahaha sushi kalo dengan telur atau jagung2 oklah..tp kalo dengan telur ikan,ikan mentah2 tu memang taklah...

Cahaya Kebaikan ♥ said...

Sedapnyaaaaaa :D

Ms. Kejupenyet said...

wah mcm sedap je (=