Followers

Wednesday, November 11, 2015

Barang RM1 di 7Eleven

10.11.15 = Heboh pepagi kat facebook orang dok post picture pasal 7eleven jual beberapa barang dengan hanya RM1



Naza pun dengan excitednya ajaklah En suami pergi 7e.Nak beli lipton dan kotex..Sampai 7e Pandan Jaya hampeihh habis licin....gi lagi 1 cawangan kat Pandan Jaya, suh En Suami check,ada tapi tinggal jus air kundur.En Suami grab 15botol.Then dengan gagahnya...pergi pulak kat Shamelin,pun habis....huishh dorang dah serbu pukul 12 tengahmalam kot, takpun orang dalam yang grab dulu...opppsss hahaha...


Ni yang dapat kami grab..Air kundur yang langsung Naza tak suka.Naza bagi-bagi kat anak-anak sedara je.

10 comments:

sofie adie said...

untungla akak...
7E sarawak xde pun buat...baru eksited nak pergi...

Muhammad Faizal said...

suka air kundur... minum kundur kat sini...

YieN said...

Kannn.. 7E kat sini pon licinnnn.. Ingat nak borong kotex aritu *sobs*

Naza Raman said...

Kasi sejuk badan.hakak tak suka sebab manis sangat

Naza Raman said...

Nasib je tu

Naza Raman said...

Hahaha kotex pun licin kan

Naza Raman said...
This comment has been removed by the author.
Naza Raman said...

Nasib je tu

Atie Yusof said...

kmi dok pi cari 7E jugak.. hihi
salam kenal ya.. dah follow sini semula #58 :):)

Azura Rabbits said...

byk yg habis stok...