Followers

Thursday, December 3, 2015

Saba Cyberjaya

Salam semua,

Teringin nak makan nasi arab sedap? Meh try makan kat Restoran SABA Cyberjaya.Betul-betul sebelah DPulse shopping centre.Kalau nak dekat dengan KL ada 1 lagi cawangan kat Jalan Jelatek.


SABA Restoran  ni memang tempat favourite kami sekeluarga.


Sebelum datang please call untuk booking tempat.Takut nasib tak baik, takde tempat duduk sebab SABA Restoran kat Cyberjaya ni memang selalu penuh.Kalau datang lewat  malam sket pun banyak menu yang dah habis.

Moh ler layan menu-menu di SABA Restoran  



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Clan


Beef Mogalgal

Lamb Mandi,1 pinggan ni cukup untuk 2-3 orang.Kalau datang restoran arab,baik SABA, hadramawt atau pun ArRawsha tak payah order sorang 1 pinggan, nanti jenuh nak menghabiskan.Plate besar tu....Kalau tak minat dengan Lamb boleh order chicken mandi...Anak-anak Naza boleh makan nasi dia je tanpa lauk.Nasi dia sangat sedap.

Ini favorite hakakkkk...Mulawah bread,1 ni cukup untuk 2-3 orang.Kalau makan dengan Naza cukup untuk berdua je. Cicah dengan beef mogalgal tadi

ni Fasolya rasanya(lupa plak namanya).Ada daging kambing dan telur dadar.Makan dengan roti mulawah tadi memang umphhhh....

Adani Teapot

Naza dengan budak bijak mulut cam orangtua,Zara.

Our princesses

Mak Mertuaku...Happy Birthday Mak,Semoga Allah melindungi mak setiap hari,Amin.

Sekian.



2 comments:

Roziah Muhammad Nor said...

comel je tea pot tuh kan.

Mormor said...

berpatutan harga diaa. hee ;)