Followers

Wednesday, December 9, 2015

Kenduri Kahwin Adik-Adik Ipar.

Alhamdullilah, Ahad lepas selesai majlis perkahwinan adik-adik ipar Naza.Majlis pihak lelaki yang berlangsung di Dewan Masjid Putra Nilai sangat meriah dengan kehadiran saudara-mara & kawan-kawan.
Walaupun menggunakan khidmat katering tapi MasyaAllah penatnya sampai tahap tidur takmo bangun. Naza ditugaskan mengedarkan buahtangan kepada tetamu je tapi 1 dewan mak merayau hokayy...Penat yang menghappykan =)

Meh banje sket gambar pengantin..
Saiful Sazlan & Radin Nur Izzati

Saiful Khuzairi & Nur Izzati

SugarRush...Ryan+Mika+Umar...\
Budak-budak ni dari subuh sampai ke tengahmalam asyik serbu candy booth kami je tu pasal 24jam aktif....

Eicha& Kakak Yuyun 

Family
dari kiri kakak No2,Emak,Baba dan Mak Mertua Naza 

The Saudara


The Pelamin.Tengok anak Mak Jemah posing,Bukan main lagik,,,Lolipop tak lepas!

Gift pesen sekarang.Bagi sorang sebotol kacang.Tuan rumah duduk-duduk sambil mengunyah kacang.Tempah sebotol RM2.00

Gift untuk tetamu pihak perempuan.Tak tempah buat sendiri je.Yang ni biras sulung Naza yang buat.200pcs dia dok hadap sorang dengan nak jaga anak-anak kecik dia lagi...fuhhh gigih sungguh Kak Ija.....Cantik sangat dan jimat banyak =)

Gift untuk kanak-kanak dalam tu ada candy

Separuh dari ahli keluargakami..En Suami bz kat luar so pic xde dalam ni.

Bagpipe...Ini minat En Suami dan adik-adik dia dari dulu.Masa kami kawen dulu pun panggil bagpipe je.


Candyshop kami.Takde tempah-tempah just buat sendiri.Cari bahan-bahan hiasan kat Kaison je.

Ni pun biras Naza yang buat...Nasib baik lag tangan teror menconteng.Kalau kena tulisan Naza, hancusssss..Blackboard ni beli kat IKEA je.

props..Vespa sebab adik ipar aku yang bongsu peminat Vespa.

Sekian.

Pesanan untuk Pengantin:-
Lan & Adik semoga korang jadi suami yang bertanggungjawab dan penyayang.Mendidik isteri-isteri korang ke jalan Allah.
Izzati-Izzati yang pretty.Semoga menjadi isteri solehah,stay pretty and stay kurus ye lalings =)Jangan jadi macam kakak ko ni..hehehehhe


2 comments:

sofie adie said...

tahniah dan selamat pengantin baru kepada pengantin2....
^_^

ros nordin said...

selamat pengatin baru untuk mereka. btw doorgift comel2 :).