Followers

Thursday, September 25, 2014

Mata Pandaku

Bila usia makin meningkat
Bila kolagen semulajadi semakin kurang...
Bila tak cukup tidur..
Bila tak cukup rehat...
Bila mata aku dah  serupa dengan mata Xing Xing dan Liang Liang

APA HARUS AKU LAKUKAN????
ARGHH STRESS!!!!!

Camne nak hilangkan kekusam dan eyebag kat mata kita ek?
Ada idea please lah komen ye =)

Baru perasan (eceh..) mataku kusam..Bila selfie terus nampak bonjolan bawah mata.Menci!
Petang ajak En.Bob gi Watson..Tengoklah produk-produk untuk mengatasi masalah eyebag.
 then aku jumpa ni 1 produk jenama Botanical Choice..Belilah 1 dengan harga pun murah baru RM4.90 (rasanya..x hengat pulak,ngeeee) sesuailah untuk golongan cam aku ni,nak beli SKII tak mampu kan....

  Inilah rupanya.1 sachet tu ada 4 patches bersamaan dengan 2 pasang.

 Cara-cara pengunaan 

Cara Menepekkk...Kalo ikutkan guideline dia suh tepek 30minit je..Tapi aku dah terbawak tido..Bangun pagi je patches tu melekat kat mana-mana ntah...aku tak jumpa..
Mungkin En.Bob dah tolong buangkan,aku pun tak tanya,Biarlah jadi misteri..

Kesan selepas pengunaan aku tak nampak lagi sebab baru pakai sekali..Nanti nak try yang lain plak =)

Tata

4 comments:

Nor Marshaliza Shaidan said...

Akak ada make up remover purederm yang ala2 wet wipe tu. Ok jugak.

Nor Marshaliza Shaidan said...

Akk tag sis

http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

=)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah malam sis...Diana kalau mata letih slalu guna hirisan timun jer..hehe

At-Tarmizi said...

Salam singgah

Nice post :)

btw saya dan follow blog awak dan awak harap sudi follow blog saya ya :)
http://seronoknyermelukis.blogspot.com/